Apples WWDC Worldwide Developers Conference komt er weer aan!

Apples WWDC Worldwide Developers Conference komt er weer aan!

Het start op 6 juni 2022 met de traditionele keynote. Het wordt nu veel spannender dan voorheen. Apple gaat vermoedelijk niet alleen de nieuwe softwareversies aankondigen, maar ook nieuwe hardware!

Asset 1

Dit weten we al zeker: De nieuwste updates voor iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV: iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, watchOS 9 en tvOS 16. Ook verwachten we nog een update voor de HomePod (mini).

Welke verbeteringen Apple verder in petto heeft, is nog een raadsel. We kijken graag naar de voorspellingen. Waar liggen de beste kansen?

MacBook Air 2022
Een opvolger van de M1 MacBook Air uit najaar 2020. Dit was een van de eerste devices met M1- chip dus goed kans dat Apple nu de M2-chip aankondigt.

Mac mini 2022
Apple kan twee wegen bewandelen:
Een opvolger van de M1 Mac mini uit najaar 2020. Mogelijk kondigt Apple een M2-uitvoering als instapmodel aan en een M1 Pro/Max/Ultra voor de veeleisende gebruiker.

Een opvolger van de huidige high-end Intel Mac mini uit 2020. Die laatste gebruikersgroep wordt inmiddels bediend door de Mac Studio, maar het eerdergenoemde Intel-model kan niet eindeloos in het assortiment blijven.

M2 MacBook Pro 2022
Een nieuwe versie van de 13-inch MacBook Pro als opvolger van de M1-variant. De M2-chip zou kunnen zorgen voor een update van dit model. Er zijn nog veel onduidelijkheden over het design. Dus we wachten af.

Nieuwe Mac Pro 2022
Is het nu tijd voor Apple om de laatste fase van de transitie van Intel naar Apple Silicon aan te kondigen? Of om een roadmap te onthullen. Spannend. Wat wordt het? Een vernieuwde Mac Pro of komt er eerst toch nog een nieuw Intel-model.

Grote iMac Pro 2022
Een nieuwe grotere iMac met Apple Silicon, met nieuw design vergelijkbaar met de 24-inch versie van 2021. Dat zou dan de opvolger zijn van de huidige 27-inch iMac met Intel-chip. Het nieuwe model krijgt mogelijk de Pro-naamgeving. Volgens geruchten krijgt dit model een 27-inch scherm. Het is ook mogelijk dat er voor die tijd een aankondiging komt via de pers?

Externe displays voor Mac
Naast het Apple Studio Display zou Apple ook nog werken aan een vernieuwde versie van het Display XDR. Apple geeft tijdens de WWDC een blik op de toekomst, met apparaten die maanden later pas in de winkels liggen. We zouden graag een preview zien van Apples mixed reality-headset.

Ontwikkelaars be prepared! Volg ons op instagram, Linkedin, en op de website www.luxmy.nl voor meer nieuws. We houdenje graag op de hoogte. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief.

Dit bericht delen

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, tips, Apple Keynote en meer!

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?