​​De SE (2022), Special Edition is dé ideale zakelijk iPhone!

​​De SE (2022), Special Edition is dé ideale zakelijk iPhone!

LUXMY streeft naar duurzaamheid en samen werken aan het behoud van de aarde. De ontwikkeling van de Special Editions, kort gezegd iPhone SE is een een belangrijke stap in ook datgene gebruiken wat goed is, dat zich bewezen heeft, en daar nieuwe componenten aan toevoegen.

LUXMY iPhone SE 2022

Apple iPhone SE (2022)

De derde generatie is dit jaar verschenen en lijkt als twee druppels water op het model uit 2020 én op de iPhone 8 uit 2017. Wat is er veranderd? De nieuwe krachtige A15 Bionic-processor maakt van het toestel een van de krachtigste smartphones met o.a. goede stereoluidsprekers, een sterke camera en meer gebruikstijd. Je steekt hem met gemak in je achterzak!

Special editions

Iedere SE is een krachtige smartphone die nieuw aantrekkelijker is in prijs dan de toestellen die Apple normaal gesproken uitbrengt. De iPhone Special Edition (2022) is de derde generatie iPhone SE. De eerste SE (2016) bestond uit de processor van de iPhone 6S en de behuizing
van de 5S. De derde generatie, de iPhone SE 2022 gebruikt – net als de versie uit 2020 – de behuizing van de iPhone 8 uit (2017). En verder… heeft Apple dit toestel uitgerust met de A15 Bionic-soc, een iets grotere accu en 5G-connectiviteit. Een ander pluspunt is de camera die is op en top! Zoveel beter dan zijn voorgangers en andere andere high-end toestellen. Eerlijk is eerlijk. Je merkt wel bij het fotograferen in donkere situaties bijvoorbeeld, dat de nachtmodus ontbreekt. Met de accu kun je gemiddeld een uur langer vooruit op één lading. Een nieuwe lader is daar wel voor nodig.

Een feest der herkenning voor veel gebruikers

Het vertrouwde ontwerp van de iPhone 8 ligt lekker in de hand en is een welkome ervaring in een wereld waarin smartphones steeds groter worden. Het toestel is kleiner en lichter dan zijn voorlopers, en zeker lichter dan andere smartphones. Stof- en waterdicht (30 min., max. 1 meter ondergedompeld). Een functie die je niet veel ziet in deze prijsklasse.

Dit bericht delen

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, tips, Apple Keynote en meer!

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?