Overal en altijd veilig in de cloud

LUXMY cloud services

Naadloos werken in de cloud met LUXMY

Werken in de cloud is veilig, gebruiksvriendelijk én efficiënt. Met een cloud omgeving kun je altijd vanaf je MacBook, iMac, iPhone en iPad bij je bestanden. Geen gedoe met documenten delen via e-mail, maar één centrale omgeving waar in real-time samengewerkt kan worden.

Bij LUXMY zorgen we ervoor dat jouw cloud omgeving betaalbaar is, zonder dat je vast zit aan vervelende contracten. Daarom zetten we in op transparantie en flexibiliteit. Om dit te kunnen bieden, werken we samen met de twee grootste cloud partners: Microsoft 365 en Google Workspace.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een volledig IT-platform waarin je kunt samenwerken en communiceren op afstand. Binnen Microsoft 365 heb je als gebruiker toegang tot bekende programma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar ook Teams en Skype for Business behoren tot de opties. In real-time samenwerken via Microsoft 365 zorgt direct voor een hogere productiviteit, betere samenwerkingen en efficiëntere communicatie.

Google Workspace

De Google producten zorgen voor een gestroomlijnde workflow die van A tot Z is ingericht. Zo heb je toegang tot Gmail, Documenten, Drive, Spreadsheets en Google Meet. Deze totaaloplossing biedt jouw onderneming vrijwel alles wat je nodig hebt om efficiënt samen te werken, zonder te maken te krijgen met ingewikkelde installatieprocessen. Wij koppelen de Google producten eenvoudig voor je aan elkaar waardoor jij als gebruiker altijd toegang hebt tot alles wat je maar nodig hebt voor een productieve werkdag.

Op zoek naar een ingerichte Cloud omgeving?

Ontdek wat wij voor je kunnen doen!

LUXMY verzending en levering
LUXMY Services

De cloud voor jouw bedrijf

Steeds meer bedrijven stappen over naar een cloud omgeving en dat is niet gek. Cloudoplossingen zijn namelijk schaalbaar, aanpasbaar én enorm efficiënt. Dankzij deze eigenschappen is er voor iedere onderneming een cloud oplossing die naadloos te integreren is in al je bedrijfsprocessen.

Klinkt de overstap naar de cloud aantrekkelijk, maar zit je nog met vragen? Bij LUXMY staan we voor je klaar om mee te denken. Samen kijken we naar je behoeftes en wensen. Zo vinden we de cloudoplossing die perfect aansluit bij wat jouw bedrijf nodig heeft én helpen we je om dit te implementeren.

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?