Duurzaamheid. Zeker in deze tijd!

Er zijn nog heel wat stappen te zetten op het gebied van het klimaat. Ook voor ondernemers. De regeringen zijn bereid te veranderen na de top in Glasgow. Aan het terugdringen van de vervuilingen en verbeteren van de CO₂‑voetafdruk kan het bedrijfsleven een essentiële bijdrage leveren. Apple investeert inmiddels in het herstel van productie­bossen en ecosystemen om zoveel mogelijk CO uit de lucht te halen, met respect voor de belangen van de lokale gemeenschappen.

Goed voor de planeet

Wij denken aan minder elektronisch afval, meer producten en verpakkingen recyclen, het energieverbruik verlagen om te produceren en meer. LUXMY pakt de handschoen op. Hoe? Door de levensduur te verlengen van alle Apple-devices die nu al geproduceerd zijn. Een duurzame LUXMY Apple-device aanschaffen vraagt geen grote investering zoals veel andere maatregelen. Het is zoveel gemakkelijker dan je denkt. Het is gewoon een kwestie van doen!

LUXMY gaat voor duurzaam all the way

Opladers worden niet meer standaard mee te geleverd. Minder opladers betekent minder impact op het milieu. Een lichtnet­adapter bevat o.a. veel plastic, koper, tin en zink. Hoe minder grondstoffen gewonnen hoeven te worden, hoe beter. Liggen er bij jou thuis of op het werk ook meerdere opladers? Gebruik ze en koop pas een nieuwe als het echt nodig is. 

We gebruiken Eco-verpakkingen, dat geeft meer voldoening en is gunstig voor onze eigen CO₂‑voetafdruk. Recycling van de toestellen en apparaten die we innemen en die geen tweede leven meer waard zijn.

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?