Alles voor de zakelijke Apple gebruiker

LUXMY Apple

Expert in Apple

Als erkende Apple partner zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf van A tot Z ontzorgd wordt. We leveren niet alleen de hardware waarmee jij zorgeloos je werk kunt doen, maar we staan ook voor je klaar met advies en zorgen voor de implementatie. Kortom: LUXMY is jouw go-to voor alle Apple producten. Je kunt bij ons terecht voor iPhones, iPads, MacBooks én iMacs. Zo beschik je altijd over de apparaten die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Met de LUXMY Apple devices krijg je dezelfde kwaliteit voor minder geld én werk je mee aan een schonere wereld door te kiezen voor een tweedehands apparaat.

Alleen de beste kwaliteit

Hoe wij hoge kwaliteit met en milieuvriendelijkheid combineren? Door tweedehands Apple devices te gebruiken. Deze apparaten zijn bij ons omgeruild of hebben we overgenomen van klanten.

Onze tech-experts controleren de apparaten uitvoerig op maar liefst 30 punten. Zijn er onderdelen aan vervanging toe? Dan gebruiken we hiervoor alleen originele Apple onderdelen. Na dit strenge quality control proces verlengen we de levensduur door bepaalde technieken toe te passen. Zo zorgen we dat jij de beste kwaliteit krijgt.

Meer weten over LUXMY Apple?

Neem contact met ons op!

Apple Devices voor ondernemers

Niet refurbished, wél beter voor het milieu

Er verschijnen steeds meer refurbished producten op de markt. Deze modellen zijn vaak samengesteld uit verschillende gebruikte apparaten. Hoewel hergebruik zo gestimuleerd wordt, is de kwaliteit van refurbished apparaten niet altijd te voorspellen.

Daarom doen we het bij LUXMY anders. Omdat we alleen de beste kwaliteit willen bieden, gebruiken wij alleen originele Apple onderdelen. Voldoet het apparaat niet meer aan de basiseisen? Dan zorgen we ervoor dat het op de juiste manier gerecycled wordt.

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?