Een volledige Apple werkplek vanaf €2,20 per dag

Jouw Apple leaseplan

Ervaar de ultieme flexibiliteit van Apple lease

Met LUXMY Lease profiteer je van de ultieme flexibiliteit. Afschalen, opschalen of omwisselen? Het kan allemaal.

Veranderen de behoeftes van jouw organisatie regelmatig en wil je niet voor lange tijd vast zitten aan specifieke hardware? Dan ben je bij onze lease service aan het juiste adres. Je kunt jouw hardware altijd aanpassen aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. Voeg op ieder moment Apple apparaten toe aan je leaseplan en verleng de termijn eenvoudig wanneer je wilt.

Altijd inzage in de kosten van je hardware

LUXMY Lease is een financiële oplossing waarmee je eenvoudig en betaalbaar aan de slag kunt gaan met Apple apparatuur. We leveren de hardware en zorgen voor de service en support die jij nodig hebt om onbezorgd te werken.

Onze flexibiliteit zie je ook terug in het kostenplaatje. Zo ontvang je nooit facturen met onverwachte bedragen, maar heb je altijd inzicht in je maandelijkse kosten. Wij zorgen voor een duidelijke betalingsstroom. Jij houdt je accountants en financiële afdeling tevreden.

Dankzij de slimme ontwerpen van Apple producten is er sprake van een hoge restwaarde van jouw devices. Wij nemen deze restwaarde mee in onze berekeningen, waardoor jouw kosten een stuk lager uitvallen! 

Wil je graag leasen?

Check dan nu wat de mogelijkheden zijn!

LUXMY Lease

Meer dan alleen hardware

LUXMY zorgt voor volledige ontzorging. Daarom staan wij niet alleen voor je klaar om hardware te leveren, maar adviseren we ook op het gebied van implementatie, accessoires en verzekeringen.

Is jouw organisatie klaar om de volgende stap te nemen? Samen met jou gaan we op zoek naar de ideale totaaloplossing voor je bedrijf.

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?