Het volledige IT-beheer van jouw organisatie uitbesteden?

LUXMY Mobile Device Management

Een totaaloplossing voor IT-beheer

Laat het aan ons over. Of het nu om tien of tienduizend devices gaat: wij passen ons moeiteloos aan op jouw bestaande infrastructuur. Onze technici beheren jouw volledig systeem feilloos op afstand.

Zo kun je veilig werken, communiceren en vertrouwelijke data opslaan, zonder hoge risico’s te lopen. Niet alleen op laptops, maar ook op smartphones, tablets en desktops. Wat wil je nog meer?

Wat houdt LUXMY Mobile Device Management in?

LUXMY Mobile Device Management bestaat uit unieke software die speciaal geschikt is voor onze zakelijke klanten. We beheren in een handomdraai al je apparaten op een centrale plek.

Problemen met het uitrollen en weer innemen van smartphones en tablets? Die zijn verleden tijd. Wij ondersteunen jouw medewerkers op afstand en beantwoorden al hun vragen.

Naast een flinke portie gemak, ben je met LUXMY Mobile Device Management ook verzekerd van veilig IT-beheer. We beveiligen alle apparaten secuur, zodat datalekken worden voorkomen, maar je wel altijd toegang hebt tot belangrijke data.

Benieuwd wat onze software voor jou kan betekenen?

Informeer naar de mogelijkheden

LUXMY verzending en levering
LUXMY Services

De voordelen van LUXMY Mobile Device Management

Hoe ga je er op vooruit als je je IT-beheer aan ons uitbesteedt? Met onze service weet je zeker dat je bedrijfsdata altijd veilig en bereikbaar is. Onze software is gebouwd om datalekken te voorkomen en ook e-mail gaat altijd via een beveiligde verbinding.

Omdat LUXMY Mobile Device Management alles vanuit een centrale omgeving beheert, heb je in een oogopslag inzicht in zowel laptops, tablets als smartphones. Bovendien maakt onze service het makkelijker om privé en zakelijk te scheiden.

Nog niet genoeg voordelen of ben je op zoek naar een specifieke functie? We ontwerpen graag een zakelijke LUXMY Mobile Device Management oplossing op maat. Met onze slimme software passen we de functionaliteiten eenvoudig aan op jouw wensen. 

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?