Je oude apparaten een tweede leven geven?

Kies voor omruilen

Ruil je device om bij LUXMY

Is het tijd voor een nieuwe iPhone of iPad en wil je graag je oude Apple product inruilen? Of heb je nog apparaten liggen die je niet meer gebruikt? Dan ben je bij LUXMY aan het goede adres! Lever ze als zakelijke klant bij ons in en je krijgt korting op je nieuwe apparaten of je krijgt de waarde van het oude apparaat in geld uitbetaald!

Naast het financiële voordeel, draag je hiermee ook een steentje bij aan het milieu. Jouw oude apparaten belanden hiermee namelijk niet direct in de prullenbak, maar worden zoveel mogelijk door ons hergebruikt of gerecycled.

Welke producten kun je bij ons inleveren?

Wil je graag gebruik maken van onze omruilservice? Je kunt bij ons terecht met verschillende Apple apparaten zoals de iPhone 8 en nieuwer, MacBooks vanaf 2015, iMacs vanaf 2015, iPad Air 2 en nieuwer. Ook Apple accessoires zoals muizen en toetsenborden kun je bij ons inleveren.

Deze Apple apparaten zijn nog relatief nieuw, waardoor we de devices in hun geheel kunnen herbruiken. Werkt het apparaat zelf niet meer, dan herbruiken we zoveel mogelijk onderdelen die nog in goede staat verkeren. En onderdelen die niet meer te gebruiken zijn? Wij zorgen dat ze verantwoord gerecycled worden.

Wil je je Apple devices omruilen bij LUXMY?

Bekijk direct de inruilwaarde

LUXMY verzending en levering
LUXMY Services

Wat gebeurt er precies met mijn ingeleverde Apple apparaat?

Nadat jij je oude Apple devices bij ons hebt omgeruild, gaat er een heel proces van start. Wij beoordelen in hoeverre het product nog bruikbaar is, wipen alle data en vernieuwen waar nodig is bepaalde onderdelen zoals het scherm of accu.

Vervolgens worden deze apparaten opnieuw aan de consument aangeboden via onze webshop, waar zowel particulieren als zakelijke klanten de devices kunnen aankopen met 2 jaar garantie. Is het apparaat niet meer geschikt om te verkopen op LUXMY? Dan verkopen we het aan partners, die het product verder recyclen.

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?