Over LUXMY

LUXMY, is niet alleen een webshop voor Apple-producten die een tweede leven hebben gekregen, maar is ook een platform voor partners. Aanbieders die hun producten met dezelfde duurzame en kwalitatieve uitgangspunten willen aanbieden aan ondernemers. Specialisten met ieder een eigen merk zijn welkom! LUXMY heeft gekozen voor iPhones, iPads en laptops.

Hoge eisen

Wij stellen hoge eisen omdat onze klanten én onze producten het waard zijn. Hiervoor gaan we graag met de beste partners en de beste merken in zee. Wil jij jouw producten aanbieden? Dan kijken we naar dezelfde hoge eisen op gebied van productkwaliteit, classificatie en after-sales. Daarmee zijn alle producten die wij aanbieden zorgvuldig geselecteerd voor serieus hergebruik en de garantie die daarbij past.

Apple Devices voor ondernemers
Apple Devices voor ondernemers

Founder & CEO LUXMY

LUXMY is begonnen met de twee passies van Shaiki Sivarajah, een jonge gedreven ondernemer. Hij gelooft in duurzaam leven en neemt zijn klanten graag mee in de circulaire economie. Het is zijn lust en leven om met ondernemers om de tafel te zitten, te luisteren en mee te denken naar wat er in jouw bedrijf nodig is. Kortom: het is fijn om zaken te doen met Shaiki en het LUXMY-team. 

Luxmy is gevestigd in Zwolle en richt zich op klanten in heel Nederland en in de toekomst ook in België en Duitsland.

LUXMY, Discover the difference!

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?