Volledige Apple support?

Wij staan voor je klaar

LUXMY Support

Loop je tegen een probleem aan met je Apple device? Dan staan onze technische experts voor je klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen! Of je nu een Apple Watch, iPhone, iMac of MacBook gebruikt: wij zorgen ervoor dat je direct weer aan de slag kunt.

Als klant heb je bij ons altijd toegang tot onze support afdeling. Geen lange wachttijden of ingewikkelde keuzemenu’s, maar gewoon direct een antwoord op je vraag. Ons support team is een integraal onderdeel van ons bedrijf. Daarom staan we ook voor je klaar na je aankoop. Zo zorgen we er samen voor dat jij alles uit je product kunt halen.

Remote én on-site support

Voor ieder probleem vinden wij een oplossing. In de meeste gevallen kunnen we je device overnemen op afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen achterhalen waar het probleem zit. Jij kunt blijven waar je bent, terwijl wij onze technische skills inzetten om het probleem te verhelpen.

Wil je liever dat we samen met jou kijken naar het probleem? Dan komen onze technici gewoon bij je langs. Apple fans die in de buurt van Zwolle zijn, verwelkomen we graag op ons kantoor. Kunnen we meteen even sparren over de tofste nieuwe features die eraan komen!

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Kom in contact met ons supportteam

LUXMY verzending en levering
LUXMY Services

Een supportabonnement

Een support abonnement

Om altijd verzekerd te zijn van optimale ondersteuning bieden we je de mogelijkheid om een LUXMY supportabonnement af te sluiten. Zo verkeert jouw Apple device altijd in goede staat en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

We helpen je met het installeren van de benodigde updates, voeren onderhoud uit wanneer dat nodig is en helpen je om alle systemen te optimaliseren. Met het supportabonnement kun je ons altijd bellen. Zet ons op speed dial en we denken met je mee over de ideale situatie. Zo kijken we naar verbeterpunten en ontvang je persoonlijk advies. Problemen met jouw Apple device zijn voortaan verleden tijd!

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?