Expert in alle besturingssystemen

LUXMY Systeembeheer

Wij beheren het moeiteloos

Op zoek naar een beheerder voor jouw online omgevingen en servers? Onze IT-experts zijn thuis in alle soorten omgevingen en verschillende typen machines en besturingssystemen. Of het nu Microsoft, Apple, het beheren van servers of een werkstation is: wij beheren het voor je. Zo kun je het systeembeheer zorgeloos uit handen geven.

Met LUXMY systeembeheer lopen jouw systemen op rolletjes, op ieder moment van de dag. Is er iets mis of heb je een systeemgerelateerde vraag? Je bent zo met ons in contact. We helpen je direct op afstand, zodat je snel weer verder kunt.

Feilloos op afstand of persoonlijk op locatie

Ons systeembeheer is zo ingericht dat we je op afstand perfect kunnen ondersteunen. Zo zorgen we er op de achtergrond voor dat al jouw systemen naadloos samenwerken. We doen ons werk vaak zelfs zonder dat jouw medewerkers het door hebben! Bij onverhoopte problemen kunnen we vanuit ons kantoor in Zwolle direct adequaat handelen om het op te lossen.

Vind je het fijn om ons persoonlijk te ontmoeten? Dan komen we natuurlijk graag langs op jouw kantoor! Of je nu het liefst zo af en toe een routinebezoek van ons krijgt, of juist een vaste dag in de week of maand onze IT-expert binnen handbereik hebt: we maken graag een passende afspraak. Op locatie kunnen we zowel directe beheerwerkzaamheden op de server, als op de werkplekken van eindgebruikers uitvoeren.

Kortom: ons systeembeheer is niet alleen effectief en veilig, maar biedt ook een fijne samenwerking.

Meer weten over LUXMY systeembeheer?

Neem contact met ons op!

LUXMY verzending en levering
LUXMY Services

Het LUXMY Support Pack

Een perfecte aanvulling op ons systeembeheer is het LUXMY Support Pack. Hiermee kunnen we jouw organisatie tot in de details ontzorgen, zodat je je echt nergens meer zorgen om hoeft te maken. Zo krijg je support op afstand en verzekeren we je dat er altijd een back-up is. We beheren je devices niet alleen, maar zorgen ook dat ze geüpdatet en sterk beveiligd blijven. In het LUXMY Support Pack zit bovendien een virusscanner en worden datalekken voorkomen. Daarnaast zit Mobile Device Management inbegrepen bij dit ondersteuningspakket.

Met het LUXMY Support Pack krijg je voor een vaste prijs per maand optimale veiligheid. We zijn 24/7 bereikbaar en bieden je snelle ondersteuning, waardoor jouw organisatie volledig ontzorgd wordt.

Chat openen
🌤️ hulp nodig?
LUXMY Servicedesk
Hey 👋🏽
Waarmee kunnen we je helpen?